Na początku wybierz sobie wioske, 4 jutsu i mistrza
Kage
Zaczynaj walczymy ma mozu jego srodku jest tylko mała wysepka skalna mala znaczy ma 1m na 1m zaczynaj
tworze 5 klonów skacze do góry z jednym z klonów robie Doku kiri a reszta żucza cie z szurikenów demonicznego wiatru.przez dym nie mozesz sie ruszać a przed szurikenami niemasz jak uciec
Kage
tak ale to był klon... widzsz ze robie Mizukuri no Yaiba a potem Ryuuka no Jutsu
włanczam sharingan unikam kul robie 10 klonów dokoła wysepki każdy klon i ja robimy doku kiri czła wyspa jest w dymnie a ty nic nie widzisz,niszce twojego klona a nagle trafiają cie 5 szurikenów demonicznego wiatru jesteś rany
Kage
yyy jestem pod wodą... wiec niedostałem widzsz ze powstaje wielki wir który wciąga wszystko co jest w wodzie
ale ja niejestem w wodzie tylko na wyspie z klonami i obserwuje jaki zrobisz ruch
Kage
Nagle niewiesz z kąt słyszysz Rasengan!!! i wyspa zaczyna tonąć
podskakuje z klonami w powietrze
Kage
Widzisz ze ze wszystkich stron lecą na ciebie kule ognie a na guze ja krzycze sasuke Uchiha!! i przecinam wszystkie twoje klony w poł a ty jestes zraniony -50hp
Ostatnio edytowany przez Sasuke Uchiha (2007-10-06 11:54:31)
tworze klony kture otaczają mnie i to one dostają z kul a ja uzdrawiam się za pomocą chiyute no Jutsu i tworze 10 klonow dokola mnie
Kage
Widzisz ze ze wszystkich stron lecą kolejne kule twoje klony padły a ja odciołem ci ręke mieczem po czym odskakuje i stoje na wodzie i robie jakieś jutsu
ja spadam na kłode dryfujaca na wodzie i wyciagam katane
Ostatnio edytowany przez diego (2007-10-06 12:08:13)
Kage
Widzisz ze włąnczam sharingan 2lvl ;p robie jednego klona i tworze rasengana i czekam
ja niemoge zrobić jutsu jedną renka wiec czekam. i skąt wzieleś sharingan lvl2 ?
Kage
Dostałem po wygranej walce z Sachim robie jakieś pieczęcie i przykładam ręke do wody